Neem contact met ons op: +31613242109

Plasmage Lift


Ooglift zonder operatie met de Jett Plasma Lift Profi.

Overhangende, zware oogleden of wallen? Een ooglidcorrectie kan een uitkomst zijn. Wilt u geen chirurgische ingrepen en een mooi en betaalbaar alternatief? 4Face verstrakt uw huid en corrigeert uw ooglid met de Jett Plasma Lift Profi. Zonder te snijden! Met dit apparaat verwijderen we ook cosmetische onvolkomenheden zoals vaatjes, vlekjes en bultjes. Ervaar direct effectief en duurzaam resultaat.

Wat is plasma?
Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect. Het apparaat werkt met een plasmastraal, een soort vonkje die wordt opgewekt en de huid heel nauwkeurig en gelijkmatig verwarmt. De energie dringt door alle huidweerstand heen en is precies te richten op de probleemgebieden. Het plasma zorgt voor een zeer effectief oogliftherstel, huidversteviging en verbeterde elasticiteit en stimuleert de weerstand van de huid.

 

Plasmabehandeling
Met de Jett Plasmatechniek kunnen we “scannen” ofwel voorbehandelen. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Vervolgens zetten we dots van 0,1 mm, een gepatenteerde techniek waarmee we de energie op één punt richten. Hiermee bereiken we een diepte van 0,2 tot 0,4 mm. Dit geeft een liftend effect en de dots zijn nauwelijks zichtbaar.

Resultaat
De Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking, een relatief korte hersteltijd en een langdurig resultaat. Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling. In de daaropvolgende periode vernieuwt uw huid en maakt het collageen en elastine aan. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, een prachtige, elastische, strakkere, jongere en stralende huid!

 

Voordelen Jett Plasma Lift Profi.
De Jett Plasma Lift Profi wekt de plasmastraal op met een gelijkstroom we de huid kunnen voorbehandelen: “scannen” we de huid en behandelen deze voor. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Pas daarna werken we met de gefocusde plasmastraal in de diepte. Het voordeel ten opzichte van andere apparaten is dat u daardoor minder korstvorming en een snellere hersteltijd hebt.

De Jett Plasma Lift Profi is onder andere geschikt voor het behandelen van:
• Oogleden (boven en onder)
• Diepe en oppervlakkige rimpels
• Acne
• Couperose
• Pigmentvlekken
• Littekens
• Wratten
• Fibromen

Intakegesprek
Tijdens een intakegesprek bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Naar aanleiding daarvan leggen we uit wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is. Benieuwd of de Jett Plasma Lift Profi iets voor u is? Neem contact op voor een gratis intakegesprek bij 4Face Center Hoorn

Jett Plasma ProLift

De Jett Plasma Prolift  is een apparaat om huidverslapping en rimpels te behandelen.

Het kan op een non-invasieve manier, dus zonder prikken of snijden en zonder de hersteltijd van een operatie de oogleden en het gezicht succesvol liften.
De plasmabehandeling is een goed en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen of fillers!

Revolutionire behandeling voor boven- en/of onderoogleden

 • Ooglift in slechts 1 behandeling (in enkele gevallen is een nabehandeling na drie maanden wenselijk).
 • Snelle behandeltijd, ongeveer 15 minuten per oog
 • Non-invasief
 • Zonder algehele anesthesie, maar wel met een zeer goede verdovingscreme met een hoog percentage lidocaine
 • Zeer korte hersteltijd
 • Minimale bijwerkingen
 • Langdurig resultaat

 

De Jett plasma Prolift is een modern cosmetisch apparaat speciaal voor het verwijderen van kleine cosmetische onvolkomenheden en voor professionele cosmetische behandelingen. De resultaten zijn meteen na de behandeling zichtbaar.

Zo kan deze o.a. ingezet worden voor:

 • het verwijderen van pigmentvlekken
 • Het verwijderen van huidoneffenheden zoals vetbultjes en steelwratjes
 • Het verbeteren van een acnehuid (als deze niet meer actief is)
 • Het verbeteren van littekenweefsel

Anti-Aging-behandeling

Door de speciale koppen die bij het apparaat zitten, is de Jett plasma Prolift bij uitstek geschikt voor anti-aging-behandelingen van het gelaat.

In combinatie met de spectaculaire anti-aging producten van 4Face worden rimpels en huidverslapping aangepakt door middel van electroferese. Esthetic Science ontwikkelde hiervoor speciaal de revolutionaire matrixtech biocellulose technology.

 

De Plasma ProLift behandeling zorgt voor een direct liftend en verjongend resultaat en heeft ook een positief effect op de lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

De kosten

Behandeling van de onder- of bovenoogleden kost € 299,-.

Een nabehandeling na drie maanden kost de helft van de prijs.

Andere zones of meerdere zones in overleg tijdens een intakegesprek.

Een anti-Agingbehandeling van 4Face met de Plasma Prolift door middel van elektroforese kost € 99,- per behandeling.

Geadviseerd wordt om deze behandeling in een kuur van vier wekelijkse behandelingen te ondergaan.

 

Sluit Menu